Handlevognen er tom

Collingsworth Family - That Day Is Coming DVD

  • 643157442066 EAN
  • 643157442066 Produktnummer
  • DVD Format
  • 2017 Utgivelsesr
  • Legg til Se alle0Anmeldelser

Collingsworth Family

Medl.pris: 180 kr

Velg antall  


Dette er en helt ny live-DVD med Collingsworth Family som også har holdt flere konserter i Norge. Opptaket er gjort i North Carolina sammen med Greensboro Symphony Orchestra.

Vi hører følgende sanger:

This Is My Father’s World

Awesome Magnificent
Trumpet Medley
There’s Still Power In The Blood
You’re About To Climb
Wherever You Are
Gotta Get To Jesus
What The Bible Says
Show A Little Bit Of Love And Kindness
When God Whispers In Your Heart
What A Friend We Have In Jesus
You Raise Me Up
He Will Abide
Ever Faithful
How Great Thou Art
I Love Living In Love With Jesus
That Day Is Coming
I’ve Got That Old Time Religion In My Heart
Keep On The Firing Line
Redeemer Of The Rain
Saints Love To Sing About Heaven
When He Carries Me Away
Hallelujah Chorus
That Day Is Coming Reprise

Hva synes du om dette produktet?

Mark Lowry - How We Love
149 kr

Medl.pris: 135 kr 

The Booth Brothers - The Best of the Booth Brothers
149 kr

Medl.pris: 135 kr 

159 kr

Medl.pris: 144 kr 

Gaither Vocal Band - Pure And Simple - Vol 2
199 kr

Medl.pris: 180 kr 

Gaither Vocal Band - Better Day
149 kr

Medl.pris: 135 kr 

Films To Inspire Box Vol.1 -
129 kr

Medl.pris: 117 kr 

Gaither Homecoming - A Few Good Men
199 kr

Medl.pris: 180 kr 

The Taylors - Hope & Healing
169 kr

Medl.pris: 153 kr 

Films To Inspire Box Vol.2 -
149 kr

Medl.pris: 135 kr 

The Crabb Family - Icon
149 kr

Medl.pris: 135 kr